La Impressió 3D

Com ja he comentat en diverses ocasions per aquí, en aquest projecte es molt important aquesta part on he volgut fer participar a la última tecnología que tenim a les mans. No només per l’interés d’obrir noves perspectives de treball, sino per el que pot marcar al resultat final.

Aquest ha estat el procés específic:

  1. Fase del primer contacta. No recordo la primera vegada que hem va arrivar la informació sobre les posibilitats de impressió “en volum”, en tot cas, segur que va ser per la meva extrema curiocitat. També es segur que els interesants comentaris técnics d’en——- al curs——–(veure el meu curriculum)
  2. Fase d’informació. Avanç de decidir l’ús d’aquesta tecnología per a cap treball concret hem vaix endinsar al pou dínternet per buscar coses al respecta i vaix descobrir varies coses:
    1. S’está començant a distribuir a particulars y comença a ser bastant asequible (des de 800 euros el comercialitzat o 450 euros, les peces amb les instruccions per construirlo tu mateix).
    2. A León existeix un centre de noves tecnologies que
  3. Fase de contacte amb les máquines. No recordo la data exacta que hem vaix presentar al “hablabLeon”. Es un lloc relativament petit, als baixos d’una nau industrial d’una altre companyía de ”   “, tal com posa a la porta y els grans cartells. Al entrar hem trobo una taula gran rodeixada de gent molt jove aseguda debant d’ordinadors. Tothom hem mira extranyat.
  4. Desembolupament de la idea.

 

(posar links)
[ted id=1335 lang=es]

O IMPRIMIR DIRECTAMENT AMB PORCELLANA!!!!

Jonathan Keep ens ensenya com fabricar-ne un i com l’utilitza:

FabClay al fabLab de Barcelona (Poble Nou):

Aquesta entrada va ser publicada en la Forma. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.